Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

Zor Ölüm 4 Filmini Full Net izle - Zor Ölüm 4 Filmini İzle



Tür:Aksiyon
Yapım:Amerika
Eskinin hınzır ve tuttuğunu koparan polis memuru John McClane, artık hiç de o tanıdığımız uslanmaz ve başarılı adam değildir. Geçen yıllar ona pek de iyi davranmamıştır. Tepetaklak giden özel hayatı, karısından boşanması, kendini alkole vermesi gibi sorunların üzerine, artık polis departmanında da çalışmamaktadır.

Eskinin hareketinden ve başarısından uzak, devlete bağlı bir güvenlik şirketinde bilgisayar korsanlarını takip ettiği bir işte çalışmaktadır. Fakat tehlike ve macera, hiç beklemediği bir anda gelip yine onu bulacaktır.

Tespit ettiği bir bilgisayar korsanını yakalamış giderken çok daha büyük bir bilgisayar çetesinin tüm ülkenin bilgisayar sistemlerine girerek ülkedeki yaşamı çökertmek üzere olduğuna tanık olur. Trafik lambalarından başlayarak bütün sistemler teker teker çökmektedir. Ülkenin bütün bilgisayar altyapısı korsanların eline geçmekte ve ülke ekonomisi başta olmak üzere herşey tehlike altındadır. Matt Foster ismindeki genç korsanın, teröristlerin bir sonraki adımlarını çözebilecek kadar zeki olduğunun farkına varan John McClane, onu da bu işte kullanmaya karar verir. İkili için son derece kritik saatler başlamıştır.











0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger