Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

12 Maymun Filmini Full İndirmeden İzle - İndirmeden film izle- 12 Maymun Filmi Seyret



Tür: Bilim Kurgu / Gerilim / Dram
Yönetmen: Terry Gilliam
Senaryo: Chris Marker , David Webb Peoples , Janet Peoples
Görüntü Yönetmeni: Roger Pratt
Müzik: Paul Buckmaster
Oyuncular: Bruce Willis (James “Jim” Cole) , Madeleine Stowe (Dr. Kathryn Railly) , Brad Pitt (Jeffrey Goines) , Christopher Plummer (Dr. Leland Goines) , Jon Seda (Jose) , Joseph Melito (Genç Cole) , David Morse (Dr. Peters)
Yapım: 1995, ABD , 129 dk.
1997‘de ortaya çıkan bir virüs, 5 milyar insanın ölümüne yol açar. Çok az sayıda insan, yer altına çekilip virüsten korunmayı başarır. Kurtulanlar, çözüm bulabilmek için bir zaman makinesi geliştirirler. Henüz test aşamasında olan cihazı kullanmak üzere, mahkumlardan James Cole’u seçerler.

Cole, ilk denemesinde yanlış bir tarihe gider. Başarılı olan ikinci denemesi sonucunda, kendisini 1990′da bir akıl hastanesinde bulur. Burada psikiyatrist Kathryn Railly ve çılgın oda arkadaşı Jeffrey Goines ile tanışır. Goines’un virüsün yayılmasında kilit rol oynadığından şüphelenen Cole, tekrar zaman yolculuğu yaparak birkaç yıl ileri gider. Ona inanmaya başlayan Dr. Railly’nin de yardımıyla Goines’un bu virüsü yaymasını engellemeye çalışan Cole, kendisini karmaşık olayların içinde bulur.



















0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger