Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

Lara Croft Tomb Raider Yaşamın Kaynağı Filmini İndirmeden izle - Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı Filmini Full İzle



Tür: Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon / Video Oyunu
Yönetmen: Jan De Bont
Senaryo: Dean Georgaris , Kirk M. Petruccelli , Lloyd Levin
Görüntü Yönetmeni: David Tattersall
Müzik: Mark Mancina
Yapım: 2003, ABD / Almanya / Japonya , 117 dk.
Oyuncular: Angelina Jolie (Lara Croft) , Gerard Butler (Terry Sheridan) , Chris Barrie (Hillary) , Ciarán Hinds (Dr. Jonathan Reece) , Djimon Hounsou (Masai Savaşçısı) , Til Schweiger , Noah Taylor (Bryce) , Ronan Vibert (Ajan Calloway)
Lara Croft‘un serüvenleri Speed yönetmeni Jan De Bont’un yönetimiyle hızını arttırarak devam ediyor. Güzel kahramanımız değerli bir malın peşi sıra, dünyanın en ücra köşelerine doğru bir yolculuğa çıkıyor.

Yunanistan, Hong Kong, Çin gibi dünya merkezlerinden; Kenya ve Tanzanya gibi dünyanın uzak diyarlarına koşturuyor. Önceki bölümden çok daha karanlık ve seksi olduğu söylenen devam filminde; motorsiklet, at gibi geleneksel aksiyon araçlarının yanı sıra bol bol da Jet Ski yapıyor.

Mücadele edeceği kötü adamlardan birisi ise Çin’in ünlü suç şebekelerinden birinin yöneticiliğini üstlenen Chen Lo.

























0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger