Film Ara :

30 Kasım 2010 Salı

Batman Kara Şövalye Filmini Full İzle - Batman Kara Şövalye Direk İzle



The Dark Knight - Batman Kara Şövalye (Türkçe Dublaj)
+ Macera - Aksiyon, - 2008


Tür : Macera / Aksiyon / Suç / Gizem / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 25 Temmuz 2008
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Jonathan Nolan , Christopher Nolan , David S. Goyer , Bob Kane
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2008, ABD , 152 dk.
OyuncularChristian Bale , Heath Ledger (The Joker) , Gary Oldman (Lt. James Gordon) , Michael Caine (Alfred Pennyworth) , Morgan Freeman (Lucius Fox) , Maggie Gyllenhaal (Rachel Dawes) , Aaron Eckhart (Harvey Dent/Two-Face) , Aaron Eckhart (Harvey Dent/Two-Face)
Filmin KOnusu:Batman Başlıyor ile Batman serisine yeni bir soluk getiren ve son iki filmle yakalanan ciddiyetsiz havayı değiştirip farklı bir kahraman filmine imza atan Christopher Nolan devam filmi Kara Şövalye’nin de yönetmen koltuğunda.
Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent işbirliği sayesinde Gotham sokakları suç örgütlerinden yavaş yavaş temizlenmeye başlamıştır.
Bu başarılı ortaklığın meyve vermeye başladığı sıralarda ortaya çıkan yeni suç dehası Joker’in dehşet saçmaya başlamasıyla Gotham, karmaşanın hakim olduğu eski günlerine dönme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Tekrardan şehri Joker’in yarattığı suç ve dehşet ortamından arındırmak zorunda kalan Batman, varlığının suçluların azalmasına yardımcı mı olduğu, yoksa var olduğu için mi yeni suçluların ortaya çıktığı konusunda kendisini sorgulamaya başlayacaktır.netfilmizle.blogspot.com










































0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger