Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

Suikastçı Filmini Full izle - Suikastçı Filmini Netten İndirmeden İzle



Tür: Gerilim / Aksiyon
Yönetmen: Philip G. Atwell
Senaryo: Lee Anthony Smith , Gregory J. Bradley
Görüntü Yönetmeni: Pierre Morel
Müzik: Brian Tyler
Yapım: 2007, ABD , 103 dk.
Oyuncular: Jet Li (Rogue) , Jason Statham (Jack Crawford) , John Lone (Chang) , Steph Song (Lisa) , Devon Aoki (Kira) , Luis Guzman (Benny) , Paul Jarrett (Dedektif Gleason) , Kane Kosugi (Yakuza)
FBI ajanı Jack Crawford, ortağının Asya yeraltı dünyasının en vahşi suikastçilerinden biri tarafından öldürülmesinin intikamını almaya yemin eder. Fakat karşısındaki adam hiç de yabana atılacak biri değildir. Jack’in tüm çabalarına rağmen kötü şöhretli Rogue, izini kaybettirir ve üç yıl boyunca ortadan kaybolur.

Üç yıl sonra ise çok daha büyük bir kapışmanın arifesinde yeniden ortaya çıkacaktır. Çin mafya lideri Chang ve Japon Yakuza patronu Shiro arasında kanlı bir savaş başlamak üzere iken tam bu çatışmanın ortasında Rogue’un kaybolan izi yeniden ortaya çıkar. İntikam yeminini üç yıl boyunca canlı tutmuş olan Jack ise bu fırsatı kaçırmayacaktır.

Bir adamın en iyi arkadaşının intikamını almak için en fazla nereye kadar gidebileceğini irdeleyen gerilimli bir dövüş filmi Suikastçi. Kamera önündeyse dövüş filmlerinin usta isimlerinden Jet Li ve aksiyon filmlerinin aranan isimlerinden Jason Statham var.






0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger