Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

Son Samuray Filmini İndirmeden Full İzle - Son Samuray Filmi İzle - İndirmeden Film İzle



Tür: Savaş / Dram / Aksiyon
Yönetmen: Edward Zwick
Senaryo: Marshall Herskovitz , John Logan , Edward Zwick
Görüntü Yönetmeni: John Toll
Müzik: Hans Zimmer
Yapım: 2003, ABD / Yeni Zelanda / Japonya , 144 dk.
Oyuncular: Tom Cruise (Woodrow Algren) , Timothy Spall (Simon Graham) , Billy Connolly (Zebulah Grant) , Tony Goldwyn (Benjamin Bagly) , Ken Watanabe (Katsumoto) , Hiroyuki Sanada (Ujio) , Shun Sugata (Nakao) , Shin Koyamada (Yoritomo)
1870‘lerin Japonya’sında Amerikan ordusundan Yüzbaşı Nathan Algren, Japon İmparatorunun davetlisi olarak, ülkenin ilk modern ordusunu eğitmek üzere Tokyo’ya gelir.

Algren, komuta ettiği japon ordusunun başında savaştığı Samuraylara esir düşer. Samurayların son lideri Katsumoto (Ken Watanabe) yeni düşmanlarının kim olduğunu ve ne olduğunu anlamak için onun öldürülmesine izin vermez ve onu yaşadıkları samuray köyüne götürür. Yüzbaşı Algren samuray kültürüyle tanışır ve çok etkilenir. Bir samuray savaşçısı gibi hareket etmeyi,kılıç kullanmayı öğrenince büyük bir kararın eşiğine gelir. İki taraf arasında kalmıştır ve onurunun doğru yolu göstermesini bekler.






0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger