Film Ara :

29 Kasım 2010 Pazartesi

Sevginin Gücü Leon Filmini İndirmeden İzle - Sevginin Gücü Leon filmini İzle



Tür: Gerilim / Dram / Aksiyon
Yönetmen: Luc Besson
Senaryo: Luc Besson
Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast
Müzik: Eric Serra
Yapım: 1994, Fransa / ABD , 110 dk.
Oyuncular: Jean Reno (Léon) , Gary Oldman (Norman Stansfield) , Natalie Portman (Mathilda) , Danny Aiello (Tony) , Peter Appel (Malky)
Kusursuz bir katil. Masum bir kız. Birbirlerinden başka kaybedecek hiçbir şeyleri kalmamış. Erkek sessizce hareket ediyor. Duygusuzca öldürüyor. İz bırakmadan yok oluyor. Zayıf noktasını ise sadece… 12 yaşındaki bir kız biliyor.

12 yaşında New York’ta yaşayan bir kız olan Mathilda üvey ailesinin yanında sevimsiz bir yaşamı paylaşmaktadır. Babası, iki taraflı oynayan bozulmuş polis Norman Stansfield için uyuşturucuları saklamaktadır. Mathilda’yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük erkek kardeşidir. Bir gün, Stansfield ve adamları sudan bir sebepten, tüm ailesini katlettikleri zaman, o sırada alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon’un dairesine saklanarak kendini kurtarır.

12 yaşındaki kız, kısa süre içinde Léon’un sıradışı mesleğini keşfedecek ve küçük kardeşinin intikamını almak için bu profesyonel katilden yardım isteyecektir. Babalık yapmak işlerinde ve arkadaşlıkta olabildiğine deneyimsiz olan Léon Mathilda’yı beladan uzak tutmak için ümitsizce çabalar. Sonunda bir katil, bozulmuş bir polis ve masum küçük kızın ekseninde dönen hikaye doruğa çıkarak yönetmen Luc Besson’un en iyi filmlerinden birinin öyküsünü oluşturur.




0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger