Film Ara :

30 Kasım 2010 Salı

Affedilmeyen Filmini Full İzle - Affedilmeyen Filmi İzle



Tür: Western / Dram
Yönetmen: Clint Eastwood
Senaryo: David Webb Peoples
Görüntü Yönetmeni: Jack N. Green
Müzik: Lennie Niehaus
Yapım: 1992, ABD , 131 dk.
Oyuncular: Clint Eastwood (William ‘Bill’ Munny) , Gene Hackman (Little Bill Daggett) , Morgan Freeman (Ned Logan) , Richard Harris (English Bob) , Jaimz Woolvett (The Schofield Kid) , Saul Rubinek (W.W. Beauchamp) , Frances Fisher (Strawberry Alice) , Anna Thomson (Delilah Fitzgerald) , David Mucci (Quick Mike) , Rob Campbell (Davey Bunting)
Küçük bir kovboy kasabası olan Big Whiskey, şerif “Küçük Bill” Daggett’in sert idaresi altında sakin bir hayat sürmektedir. Ancak kasabadaki hayat kadınlarından biri, müşterileri tarafından zalimce doğranınca ortalık karışır. Şerifin, olayı görmezden gelmesi sonucu ayaklanan fahişeler, suçluların kellesine ödül koyar.

Artık yaşamayan karısı için eski hayatını geride bırakıp çiftçiliğe başlamış olan efsane kiralık katil William Munny, yeni yetme silahşör Schofield Kid tarafından baştan çıkarılır ve çocukları için son bir kez ödül avcılığı yapmaya soyunur. Bütün bunlar olurken şerif Dagget’in kasabada kiralık katilleri istemeyeceğini tahmin etmek güç değildir. Big Whiskey’nin yeni ziyaretçileri, kendini beğenmiş silahşör English Bob ve ucuz biyografi yazarı Beauchamps’ın da gelişiyle sınır kasabasında ortalık iyice karışacaktır.

Aslında gerçekten yaşayan bir efsane olan Munny’ye gelince… Henüz kasabalılara vereceği ve hayattan alacağı dersler vardır.

Clint Eastwood, eski hocası Sergio Leone’ye bir saygı gösterisi sayılacak bu filmiyle, Kevin Costner’ın Kurtlarla Dansı’ndan kısa bir süre sonra bir Western’in daha Oscarlar’a damgasını vurmasına sebep oluyor. Eastwood’un hayat verdiği Munny karakterinin, 10 yıllar önce Leone’nin “spagetti”lerinde canlandırdığı ödül avcısı tiplemesinin adeta gelecekteki hali olmasıyla da ilginçtir. Eleştirmenlerce de, sinemaseverlerce de epeyce beğenilmiş bir yapım.






0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger