Film Ara :

28 Kasım 2010 Pazar

Fanboys Filmini Full İzle - Fanboys Filmi Seyret




Fanboys - Komedi Filmi Online Sinema
Tür : Komedi / Macera
Yönetmen : Kyle Newman
Senaryo : Ernest Cline , Adam F. Goldberg , Dan Pulick
Görüntü Yönetmeni : Lukas Ettlin
Müzik : Mark Mothersbaugh
Yapım : 2008, ABD , 90 dk.
Oyuncular Sam Huntington (Eric) , Chris Marquette (Linus) , Dan Fogler (Hutch) , Jay Baruchel (Windows) , Kristen Bell (Zoe) , David Denman (Chaz) , Seth Rogen (Amiral Seasholtz / Uzaylı / Roach)

Konusu:1998 yılında bir Cadılar Bayramı’nda tekrar bir araya gelen, tüm çocuklukları beraber ve Star Wars izlemekle geçmiş olan Eric, Linus, Hutch, Windows ve Zoe’den oluşan ekip Linus’ın kanser olduğunu öğrenir. En son Star Wars filmi “The Phantom Menace”ın gösterime girmesine 6 ay gibi bir süre kalmıştır ama doktorlar Linus’a o kadar uzun yaşama şansı vermemektedirler.
Eric’in aklına küçükken Linus’la hayalini kurdukları bir plan gelir. Plana göre filmin bulunduğu George Lucas’a ait Skywalker Kompleksi’ne sızacaklar ve filmin bir kopyasını çalıp Linus’a ölmeden önce izleteceklerdir. Ama çok sıkı güvenlik önlemleriyle korunan bu araziye girmek imkansız gibidir. Tüm mesafelere ve engellere rağmen kahramanlarımız amaçlarına ulaşmak için unutamayacakları bir maceraya atılırlar.
























0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger