Film Ara :

30 Kasım 2010 Salı

13. Savaşçı Filmini izle - 13. Savaşçı Dvd Filmini İzle



Tür: Aksiyon
Yönetmen: John McTiernan
Senaryo: William Wisher Jr. , Warren Lewis , Michael Crichton (Kitap)
Görüntü Yönetmeni: Peter Menzies Jr.
Müzik: Jerry Goldsmith
Yapım: 1999, ABD, 102 dk.
Oyuncular: Antonio Banderas (Ahmed Ibn Fahdlan), Omar Sharif (Melchisidek) , Diane Venora (Kraliçe Weilew) , Dennis Storhoi (Herger the Joyous), Vladimir Kulich (Buliwyf), Anders T. Andersen (Wigliff) , Richard Bremmer (Skeld)
10. yüzyılın başlarında en büyük uygarlıkların birinde yaşayan Ahmet Ibn Fahdlan, siyasi bir ayrıcalıkla beraber seçkin bir konuma sahiptir. Ancak Ibn’in bir kadınla girmiş olduğu ilişki onu zor durumda bırakır ve hatta özel bir görevle ülkesinden sürülür.
Artık bambaşka bir yaşama giren Ibn’e hizmetkarı Melchisidek rehberlik etmektedir. Bir grup savaşçı ile karşılaşan Ibn, onların dertlerini dinler. savaşçıların anlattığına göre; gizemli bir düşman onları tehdit etmekte ve Kuzeyli olmayan 13. bir svaşçı onlara katılmazsa yenileceklerine inanmaktadırlar. Ve bu kişinin de Ibn olduğuna inanan savaşçılar, Ibn’in kendilerine katılmasını ister.
İlk başlarda onlara katılmayı rededen Ibn, hayatını riske soktuğu bu macera sonucunda, en büyük savaşın kendi korkularına karşı verilen olduğunu keşfedecektir.








0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger