Film Ara :

2 Aralık 2010 Perşembe

Zafer ve Gurur Full İndirmeden İzle - Zafer ve Gurur Filmi İzle



Tür: Dram / Suç
Yönetmen: Gavin O’Connor
Senaryo: Joe Carnahan , Gavin O’Connor
Görüntü Yönetmeni: Declan Quinn
Müzik: Mark Isham
Yapım: 2008, ABD , 125 dk.
Oyuncular: Colin Farrell (Jimmy Egan) , Edward Norton (Ray Tierney) , Jon Voight (Francis Tierney) , Noah Emmerich (Francis Tierney Jr.) , Jennifer Ehle (Abby Tierney) , John Ortiz (Ruben Santiago) , Frank Grillo (Eddie Carbone) , Ramon Rodriguez (Angel Tezo)
Zafer ve Gurur Filminin Konusu: Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight ve Noah Emmerich’in rol aldığı “Pride and Glory/Zafer ve Gurur” nesillerdir polis olan bir ailenin New York şehri emniyet teşkilatı içinde gerçekleşen bir rüşvet skandalında karşı karşıya geldikleri, sürükleyici ve duygusal bir yapım.

Dört New York polisi öldürülünce, tüm teşkilat alârma geçer. Polis Şefi Francis’in, dedektif oğlu Ray, yitirilen polislerin, ağabeyi ve kayınbiraderiyle omuz omuza çalıştıklarını bildiği için kabûl eder. Dava, bir uyuşturucu baskını gibi görünse de, Ray, birilerinin uyuşturucu tacirlerini uyardığını fark eder. Daha da kötüsü, ipuçları kardeşi ve kayınbiraderini işaret eder. Ray, aile ile teşkilât arasında kalmıştır.




































0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger