Film Ara :

1 Aralık 2010 Çarşamba

Muhteşem Kahramanlar Filmini Full İzle - Muhteşem Kahramanlar Dvd Filmini HD izle



Tür: Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi: 24 Ekim 2003
Yönetmen: Stephen Norrington
Senaryo: James Dale Robinson , Alan Moore (Kitap) , Kevin O’Neill (Kitap)
Görüntü Yönetmeni: Dan Laustsen
Müzik: Trevor Jones , Mark Isham
Yapım: 2003, ABD / Almanya , 110 dk.
Oyuncular: Sean Connery (Allan Quatermain) , Stuart Townsend (Dorian Gray) , Peta Wilson (Mina Harker) , Shane West (Detektif Tom Sawyer) , Jason Flemyng (Dr. Jekyll/Mr. Hyde) , Richard Roxburgh (Mycroft Holmes, M) , Naseeruddin Shah (Prens “Kaptan Nemo” Dakkar) , Max Ryan (Dante Inferno) , Tom Goodman-Hill (Sanderson Reed) , Tony Curran (Rodney Skinner)
Quatermain‘in sıradışı birliğini oluşturan kahramanlar Kaptan Nemo, Dracula Mina Harker, görünmez adam Rodney Skinner, Amerikan gizli servis ajanı Sawyer, Dorian Gray, ve Dr. Jekyll – Mr. Hyde ile birliğin esrarengiz üyesi M.

Birliğin üyeleri her birinin kendine özgü güçleri ve yetenekleri olan güvenilir bireylerdir. Fakat artık insanlığın umudu olabilmek için birbirlerine de güvenmeyi öğrenmelidirler. Küçük bir hazırlık aşamasından sonra zaman kaybetmeden Kaptan Nemo’nun olağan dışı denizaltısı Nautilus’a binerek savunma hattına yani İtalya’nın Venedik kentine doğru yola çıkarlar. Tüm dünya liderlerinin bir araya gelerek oluşturacakları komisyonu sabote etmeyi planlayan maskeli Fantom birbirini takip eden patlamalarla tüm şehri toplantı sırasında batırmayı planlamaktadır. Saldırı yıkıcı alınacak riskler ise çok fazladır. Birliğin dünyayı kurtarmak için yalnızca 90 saati vardır.
Güzel bir yapım, izlemeye değer bence..
İyi seyirler..
























0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger