Film Ara :

1 Aralık 2010 Çarşamba

Küçük Adam Filmini Bedava Full İzle - Küçük Adam Filmi İzle



Senaryo: Keenen Ivory Wayans, Shawn Wayans
Oyuncular: Marlon Wayans, Linden Porco, Gabriel Pimental, Shawn Wayans, Tracy Morgan
Tür: Komedi, Polisiye
Orijinal Adı: Little Man
Firma: Warner Bros
Yıl: 2006
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Süre: 90 dakika
Küçük Adam Filminin Konusu: Revolution Stüdyoları’nın müthiş komedisi “Little Man/Küçük Adam”da, büyük şeyler küçük paketlerde geliyor. DARRYL EDWARDS (Shawn Wayans) baba olmaya o kadar isteklidir ki sepetteki ufak tefek, bebek yüzlü hırsız CALVIN SIMS’i (Marlon Wayans) gerçek bir bebek zanneder. Ortağı PERCY P (Tracy Morgan) Calvin’e çalıntı bir elması bulmakta yardım ederken, Darryl ve karısı “bebeği” evlerine alırlar.

Yıllarca hapis yattıktan sonra, şartlı tahliyeyle serbest bırakılan, aşırı kısa boylu ama çetin ceviz mücevher hırsızı CALVIN SIMS (Marlon Wayans) artık hırsızlıktan emekli olmanın zamanı geldiğine, ama önce son bir vurgun yapması gerektiğine karar verir. Ünlü bir suç patronu, Calvin ve eski ortağı PERCY P’ye (Tracy Morgan) ünlü Queen Diamond (Kraliçe Elmas) için 100.000 dolar önerir. Calvin mücevher mağazasının güvenliğindeki bir gedikten dolayı, bu işin çocuk oyuncağı olacağını düşünür. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mücevheri VANESSA EDWARDS’ın (Kerry Washington) el çantasına atmak zorunda kalır. Vanessa ve kocası DARRYL (Shawn Wayans) büyük bir soygunda piyon olduklarından habersiz, Chicago banliyösündeki evlerine dönerler.

Darryl ile Vanessa’nın da kendilerince sorunları vardır. Darryl babalık sorumluluğu almak için yanıp tutuşmaktayken, kısa süre önce bir reklam şirketinin başkan yardımcılığına getirilmiş olan karısı Vanessa, çocuk sahibi olmanın kariyer basamaklarını tırmanmasına engel olacağından endişelenmektedir. Ayrıca, çok istekli olmasına rağmen Darryl’ın baba olmaya henüz hazır olmadığını düşünmektedir.

Darryl ile Vanessa’nın konuşmalarına kulak misafiri olan Percy ve Calvin, çiftin bu açığından yararlanarak çalıntı mücevheri geri almak için bir plan hazırlarlar: Calvin “bebek” numarası yaparak, çiftin evlerine girecek ve mücevheri alıp kaçacaktır. Bir bebek sepetinin içinde Darryl ile Vanessa’nın kapısının önünde bekler. Darryl bulduğu bebeğe haftasonu bakarak babalığa hazır olduğunu kanıtlamak için eline geçen bu fırsata balıklama dalar. Şaşırtıcıdır ama Vanessa da bunu kabul eder.

Edwards çiftinin evine giren, sert ve alaycı Calvin anlar ki “bebek” olarak yaşamak cehennem gibidir ve elmasa ulaşmak da sandığından çok daha zordur. Edwardslar’ın en iyi arkadaşları GREG ile BRITTANY (Lochlyn Munro & Brittany Daniel) ve RICHARD ile JANET (Fred Stoller & Alex Borstein) yeni anne babaya bebek hediyeleri ve tavsiyeler verirlerken, Vanessa’nın şüpheci babası POPS, (John Witherspoon) Calvin’in sahtekâr olduğunu ortaya çıkarmaya kararlıdır.












0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger