Film Ara :

2 Aralık 2010 Perşembe

Ateş Krallığı Filmini İnternetten İzle - Ateş Krallığı Filmi İzle



Tür: Fantastik / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi: 4 Ekim 2002
Yönetmen: Rob Bowman
Senaryo: Matt Greenberg , Kevin Peterka , Gregg Chabot
Görüntü Yönetmeni: Adrian Biddle
Müzik: Ed Shearmur
Yapım: 2002, ABD , 100 dk.
Ateş Krallığı Filminin Konusu: 12 yaşındaki Quinn, farkında olmadan yüzyıllardır uyumakta olan bir ejderhayı uyandırır. Ağzından alevler saçan bu ejderhanın uyanışı Quinn’in annesinin ve yüzlerce insanın ölümüne neden olur. Üstelik, bu dinozor, neslinin tek temsilcisi değildir. İnsanoğlu, bildiği tüm silahları kullansa da, bu dinozorları alt edemediği gibi, uygarlığa verdikleri zararların daha da artmasına yol açar.
Quinn’in talihsizce neden olduğu bu olayın 20 yıl sonrasında dünya, ağzından ateşler saçan ejderhalar tarafından ele geçirilir ve tüm uygarlık yerle bir olur. Tam bir ananşi sözkonusudur. Bu olaya neden olan Quinn, hayatta kalan az sayıda insandan biridir ve yaşamda kalmak için mücadele etmek isteyen insanların bir kısmının başına geçerek kendisine küçük bir örgüt kurmuştur. Bu örgüt, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken, bir yandan da ejderhaları yok etmek için yollar aramaktadır. Bir gün ejderhaların üremesini sağlayan ve çok iyi korunan erkek ejderhayı öldürüp insan soyunu yeniden egemen kılabilmek için kesin bir çözüm öneren Van Zan adamlarıyla birlikte Quinn’in örgütüyle bağlantıya geçer. Ancak Quinn’le Van Zan, aynı amaca sahip olsalar da bu amaca ulaşmada izlemek istedikleri yol oldukça farklıdır..




0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger