Film Ara :

1 Aralık 2010 Çarşamba

Geleceğe Dönüş 1 Filmini Full bedava İzle - Geleceğe Dönüş 1 Filmi İzle



Tür: Macera / Komedi / Bilim Kurgu
Yönetmen: Robert Zemeckis
Senaryo: Robert Zemeckis , Bob Gale
Görüntü Yönetmeni: Dean Cundey
Müzik: Chris Hayes , Alan Silvestri
Yapım: 1985, ABD , 111 dk.
Oyuncular: Michael J. Fox (Marty) , Christopher Lloyd (Dr. Emmett Brown) , Lea Thompson (Lorraine) , Crispin Glover (George) , Thomas F. Wilson (Biff) , Claudia Wells (Jennifer) , Marc McClure (Dave) , Wendie Jo Sperber (Linda)
1985 yılındayız. Marty biraz fırlama, söz dinlemez ve delidolu bir genç, kısaca dönemin tipik bir Amerikan yeni yetmesidir. Çılgın bir bilim adamı olarak niteleyebileceğimiz Dr. Brown ile olan dostluğunun hayatını değiştereceğinden habersizdir: zira dahi bilim adamı bir zaman makinesi icad etmiştir!

Dönemin özellikle tasarımıyla öne çıkan otomobillerinden olan bir DeLorean’ın içine gizlenmiş olan icat, Marty’yi yanlışlıkla 50′lere geri götürür. Sorumsuz delikanlı bu naif Amerikan kasabasında bir kazaya yol açar ve müstakbel anne ve babasının tanışmasına engel olur. Böylece kendisi de hiç doğmamış olacağı için bu durumu düzeltmeye koyulur. Ama hayat sandığından daha karmaşıktır ve sorumluluk kelimesinin anlamını öğrenmek zorundadır.

80′li yılların en çok akılda kalan filmlerinden biri olan Geleceğe Dönüş, bünyesinde dönemin bir çok popüler nesne, kişi ve temasını barındıran, soluk soluğa izlenen bir film. Yönetmen ve senarist Robert Zemeckis’in kariyerindeki en parlak icat belki de!


0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger