Film Ara :

1 Aralık 2010 Çarşamba

Karabasan Filmini Full İndirmeden İzle



Tür: Dram / Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi: 13 Mayıs 2005
Yönetmen: Stephen T. Kay
Senaryo: Eric Kripke , Juliet Snowden , Stiles White
Görüntü Yönetmeni: Bobby Bukowski
Müzik: Joseph LoDuca
Yapım: 2005, ABD / Yeni Zelanda , 86 dk.
Oyuncular: Barry Watson (Tim Jensen) , Emily Deschanel (Kate) , Skye McCole Bartusiak (Franny) , Lucy Lawless (Mary Jensen) , Tory Mussett (Jessica) , Robyn Malcolm (Katie) , Charles Mesure (Bay Jensen)
Tim görünüş olarak yaşıtlarından farkı olmayan sağlıklı bir gençtir. Sadece kendisine çok yakın olanlar onun hayatının karanlık tarafını bilirler. Babasının evi terk etmesiyle annesiyle baş başa kalan Tim, annesi de ölünce yetimhanede büyümüş ve çocukluğu boyunca psikiyatrik tedavi görmüştür. Ona, her ne kadar, babasının onları terk ettiği söylendiyse de o, babasının başına gerçekten neler geldiğini bilen tek kişidir.

Doktorlar tarafından artık iyileştiği söylenen Tim çocukluk kabuslarından yavaş yavaş kurtulsa da dehşet bir türlü tamamen sona ermez. Artık tek çaresi kalmıştır: çocukluğunun geçtiği evde bir gece geçirmek ve korkularıyla yüzleşmek.





0 yorum:

Yorum Gönder

1-Lütfen Yorumları Yazarken Link Yayınlamayınız.
2-Yorum Yazarken Argolu Kelimeler Yazmayınız.

Yeniler

 

Net film izle, Film İzle, Online Film İzle, Bedava sinema İzle, Direk Film izle. Copyright 2010 Turkiye/Agri Film izle by Muhammet Ali ERKUT Thank You Blogger